RISIK, TUNANG, NIKAH, KAHWIN?

salam...
Selamat pagi kawan!...
sekarang aku kat Golden Palm Tree Resort and Spa.. ada kerja n again i miss my friend wedding! to my ex class leader Ismail Kamarunnazar...Selamat Pengantin Baru n Semoga Berkekalan Sepanjang Hayat. Minggu depan hopefully aku xde ape2 last minit kerja coz i will attend my best friend wedding di Johor... Norlina Rahmat. Tahniah Lina.. as my tought... u get married before me... and 2 org officemate aku bertunang and masing2 bakal menamatkan zaman bujang akhir taun ni n taun depan...

Aku call adik aku mlm td n guess what she said.." i will get married.. bulan 12 ni aku nak bertunang".
........
do i need any word...??
its make me stressful.

aku rasa geram sgt, adik kesayangan aku akan melangkaui aku... but...kalau dah tiba masa aku memng x boleh halang..jodoh dia sampai awal.. kalau dia n bakal adik ipar aku dah bersedia dari segala segi.... i dont mind... u will get my blessing my dear sister...

in 26 year old to be and u still dont have boyfriend.... and everyone surrounding u are married... Arggghhhh... feeling so uneasy. my mom asked about it n i have no answer for that...

Dont know when i have answer for that.. "i am not going to think a lot about that..." its last year answer. this year answer "im just focusing in my career and study"...and that what i do now...



salam
kerist3rbang
8 Oktober 2011
6.30 am

3 comments: